Categorie

9,35euro

Shampoo voor droog en gekleurd haar - 250 ml - ongeparfumeerd

Shampoo voor droog en gekleurd haar - 250 ml - ongeparfumeerd
De shampoos van Pure Nuff Stuff reinigen het haar op een milde, doch effectieve wijze en maken het zacht en glanzend. Ze bevatten enkel milde, natuurlijke wasactieve ingrediënten uit suiker die het haar wel reinigen, maar het niet uitdrogen en beroven van zijn natuurlijke bescherming. Natuurlijke zuiveringsproducten produceren niet zoveel schuim als de gangbare shampoos die ook het noodzakelijke en beschermende huidvet verwijderen, waardoor de huid geprikkeld wordt om meer vet te produceren zodat uw haar er uiteindelijk sneller weer vet en vuil uitziet.
Deze shampoo bevat guar gom, dit is tevens ook een goede conditioner. Mensen met fijn en droog haar hebben meestal geen extra behandeling met conditioner meer nodig.
Deze shampoo is ideaal voor geverfd haar. Dankzij de milde wasactieve stoffen wordt de kleur langer behouden. De guar gom beschermt het haar voor uitdroging en geeft het een natuurlijke glans. Gebruik deze shampoo na het verven bij voorkeur met de intensieve conditioner.
Ook geparfumeerd verkrijgbaar.

Ingrediënten: water (aqua), aloë vera (aloe barbadensis), decyl glucose ((decyl glucoside - een milde, wasactieve stof uit suiker), guar gom (guar gum - plantaardig verdikkingsmiddel en stabilisator), appelciderazijn (acetic acid).