Categorie

17,10euro

Zonnecrème

Zonnecrème
Deze hydraterende en gemakkelijk smeerbare zonnecrème voor gezicht en lichaam beschermt de huid tegen de schadelijke UVA en UVB stralen van de zon. Microfijn titanium dioxide vermengd met amandelolie zorgt voor een fijne, beschermende laag op de huid. In tegenstelling tot de meeste andere zonneproducten bevat deze crème geen nanopartikels titanium dioxide. Deze dringen de huid binnen en worden opgenomen in het lichaam. De microfijne versie die hier gebruikt is, blijft op de huid liggen (wordt dus niet opgenomen in het lichaam!) en zorgt voor een effectieve bescherming.
Smeer de huid regelmatig in bij langdurig zonnebaden en telkens na het zwemmen.
Mag ook voor baby's en zeer jonge kinderen gebruikt worden!
Het is belangrijk te weten dat er geen standaard meetpunt en geen wettelijke norm is om de beschermingsfactor te bepalen. Elke firma bepaalt zelf welke factor ze toekent aan haar product. Pure Nuff Stuff geeft deze zonnecrème een factor 20, maar onze ervaring leert ons dat ze meer beschermt dan de zonnecrème met factor 50 van een zeer bekend merk!
Ongeparfumeerd.
250 ml

Ingrediënten: water (aqua), amandelolie (prunus amygdalus dulcis), plantaardige glycerine, emulgerende was, titanium dioxide (de microfijne versie die hier gebruikt is, blijft op de huid liggen en wordt dus niet opgenomen in het lichaam!), vitamine E (tocopherol vitamin E).