Categorie

15,90euro

Intensieve conditioner - 500 ml - geparfumeerd

Intensieve conditioner - 500 ml - geparfumeerd
Haar heeft olie nodig om het te beschermen, te doen glanzen en te ontwarren. Deze conditioner bevat de juiste hoeveelheid natuurlijke olie om het haar optimaal te voeden, te beschermen en te verzachten zonder het zwaar of vet te maken. Het haar wordt soepel, zacht en natuurlijk glanzend.
Deze intensieve conditioner geeft ook geverfd haar de extra verzorging en bescherming die het nodig heeft en brengt weerspannig haar weer gemakkelijk in model.
Merk op dat we niet claimen dat deze conditioner beschadigd haar herstelt. Zeer veel fabrikanten van conditioners beweren beschadigd haar te herstellen. Dit is echter misleidende reclame en pure nonsens. Aangezien haar dode materie is, kan het niet herstellen. De meeste conditioners bevatten plastificerende stoffen zoals siliconen die een dun plastiek laagje rond het haar leggen waardoor de beschadiging verstopt wordt en het haar een glanzend effect krijgt. Weet dan ook dat al deze synthetische stoffen ook de poriën van de hoofdhuid verstoppen en een normale stofwisseling van de hoofdhuid onmogelijk maken!

Ook ongeparfumeerd verkrijgbaar.

Ingrediënten: water (aqua), organische kokosolie van eerste persing (cocos nucifera), alo&"235 vera (aloe barbadensis), plantaardige glycerine (glycerin), emulgerende was, vitamine E (tocopherol vitamin E). Geparfumeerd met: etherische olie van ylang ylang (cananga odorata) en limoen (citrus aurantifolia).