Categorie

25,00euro

Je baby vertelt gepersonaliseerd (1 ex.) (incl. verzendkosten voor Belgie = 29,50 euro)

<font color = \"#f36523\">Je baby vertelt gepersonaliseerd (1 ex.) (incl. verzendkosten voor Belgie = 29,50 euro)</font>


Als ouder wil je je kind het beste geven. Je zou willen dat je baby kon vertellen wat er allemaal in hem gebeurt zodat je hem in zijn kinderziel kunt verstaan.
Dit boek vervult deze wens.

In het eerste deel van dit boek vertelt een baby in zijn eigen kindertaal wat hij in zijn lichaam beleeft en hoe de wereld van zijn ouders bij hem binnenkomt. Hij neemt je mee op zijn reis vanaf zijn verwekking tot voorbij zijn eerste drie levensjaren. Het is een boek voor ouders die de binnenwereld van hun baby en kleine kind willen verstaan zodat ze zich nog beter kunnen afstemmen op deze innerlijke beleving. Een prachtig geboortegeschenk!
Het is tevens een boek voor alle volwassen mensen die met vragen zitten over hun eerste kinderjaren en zichzelf daarin volledig willen leren kennen en erkenning geven om als volwassene blijer en meer tevreden met zichzelf te kunnen leven. Immers in het boek voelen ze weer de levenskracht, de liefde en de vreugde van hun eigen pasgeboren kind tot leven komen en verstaan zichzelf daardoor veel beter.

Maarten Ghysels is psy¬chiater-relatietherapeut en seksuoloog, lichaamsgericht psychothera¬peut en sexual-grounding therapeut. Al meer dan dertig jaar begeleidt hij mensen naar een grotere tevredenheid met zichzelf en een gelukkiger leven. Daarnaast doet hij ook onderzoek naar wat kinderen en volwasse¬nen écht gelukkig maakt. Vanuit deze unieke kennis en ervaring reikt hij inzichten aan die veel dieper en breder zijn dan de bekende psychologische inzichten.


"Je baby vertelt" kan gepersonaliseerd worden met een foto en de naam van uw baby op de kaft. Hiervoor stuurt u een email naar info@gezondennatuurlijk.be met uw favoriete foto van de baby.
De foto moet voldoen aan de volgende voorwaarden:
- hoge resolutie. De foto wordt sterk vergroot en daarvoor is een hoge resolutie (= veel pixels, minimaal 2000 x 1500 dpi) erg belangrijk. De foto dient dus getrokken te zijn met een degelijk fotoapparaat. Foto's genomen met een gsm, smartphone en/of tablet voldoen meestal niet. Foto's waarvan de kwaliteit niet voldoet, worden geweigerd.
- de baby staat alleen op de foto.
- de achtergrond is licht en neutraal.
Vermeld tevens de naam (let op de juiste schrijfwijze ivm accenten e.d.) en het geslacht van het kindje.


Dit gepersonaliseerde boek is een heel origineel geboortegeschenk!

De verzendkosten naar Nederland bedragen 9,15 euro. Gelieve voor verzending naar Nederland 34,15 euro over te schrijven.