Categorie

20,00euro

Je baby vertelt (2 of meerdere ex.)

<font color = \"#f36523\">Je baby vertelt (2 of meerdere ex.)</font>


Als ouder wil je je kind het beste geven. Je zou willen dat je baby kon vertellen wat er allemaal in hem gebeurt zodat je hem in zijn kinderziel kunt verstaan.
Dit boek vervult deze wens.

In het eerste deel van dit boek vertelt een baby in zijn eigen kindertaal wat hij in zijn lichaam beleeft en hoe de wereld van zijn ouders bij hem binnenkomt. Hij neemt je mee op zijn reis vanaf zijn verwekking tot voorbij zijn eerste drie levensjaren. Het is een boek voor ouders die de binnenwereld van hun baby en kleine kind willen verstaan zodat ze zich nog beter kunnen afstemmen op deze innerlijke beleving. Een prachtig geboortegeschenk!
Het is tevens een boek voor alle volwassen mensen die met vragen zitten over hun eerste kinderjaren en zichzelf daarin volledig willen leren kennen en erkenning geven om als volwassene blijer en meer tevreden met zichzelf te kunnen leven. Immers in het boek voelen ze weer de levenskracht, de liefde en de vreugde van hun eigen pasgeboren kind tot leven komen en verstaan zichzelf daardoor veel beter.

Maarten Ghysels is psychiater-relatietherapeut en seksuoloog, lichaamsgericht psychotherapeut en sexual-grounding therapeut. Al meer dan dertig jaar begeleidt hij mensen naar een grotere tevredenheid met zichzelf en een gelukkiger leven. Daarnaast doet hij ook onderzoek naar wat kinderen en volwassenen écht gelukkig maakt. Vanuit deze unieke kennis en ervaring reikt hij inzichten aan die veel dieper en breder zijn dan de bekende psychologische inzichten.

De verzendkosten naar Nederland bedragen 9,15 euro. Gelieve voor verzending naar Nederland 29,15 euro over te schrijven.