Categorie

Welkom!


Alsmaar meer mensen zijn zich ervan bewust dat gezonde voeding belangrijk is voor een gezond lichaam. Slechts weinigen staan er bij stil dat ook wat we op onze huid smeren erg belangrijk is.
De huid absorbeert alle stoffen die verwerkt zijn in onze verzorgingsproducten. Wanneer deze niet 100% natuurlijk zijn, moeten ze afgebroken worden door de lever en belasten ze onze gezondheid.
Verzorgingsproducten zoals dagcrème, nachtcrème, shampoo en zeep zijn moeilijk 100% natuurlijk te vinden. Zelfs in producten die claimen "natuurlijk" te zijn zit er meestal een of andere chemische component in. Bovendien zijn natuurproducten over het algemeen vrij duur. Wij waren dan ook zeer blij toen we na een maandenlange, intensieve zoektocht de volledig natuurlijke en betaalbare verzorgingsproducten van Pure Nuff Stuff ontdekten. Wij hebben de producten zelf getest en zijn er zeer enthousiast over. Wij hopen dan ook dat u ons enthousiasme zult delen...

Om uw favoriete product te vinden, klikt u eerst op een item in de linkerkolom, bijvoorbeeld "lichaam". Dan klikt u op de foto van het product dat u interesseert. Om de volledige beschrijving te kunnen lezen, klikt u op de volgende pagina nogmaals op de foto van het door u gewenste product.

Veel plezier met uw bezoek aan de site!